Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Werken bij Trevianum

Trevianum als werkgever

Trevianum Scholengroep is met ruim 260 medewerkers een vrij grote werkgever in de Westelijke Mijnstreek. Het is een onderwijsorganisatie met een geheel eigen gezicht en karakter waar een groot aantal hoog opgeleide professionals (hbo en universitair geschoold) werkzaam is in met name de onderwijzende functies. Zij worden ondersteund door de onderwijsondersteunende diensten.

Vacature decaan/adviseur loopbaanbegeleider

Omdat onze huidige collega een betrekking elders heeft aanvaard, zijn wij per het begin van het nieuwe kalenderjaar op zoek naar een decaan/adviseur loopbaanbegeleiding. Bijgaand treft u aan de functiebeschrijving. De functie is gewaardeerd op schaal 9 CAO VO en heeft een omvang van 0,6 fte. Het betreft een functie voor een jaar; bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatieomstandigheden om te zetten in een vast dienstverband.  

Heeft u interesse, stuurt u dan een brief en actueel cv per mail aan mevrouw drs. H.J.M. Hornesch, bestuurssecretaris. U kunt reageren tot en met vrijdag 20 december 2019.

 

Open sollicitatie

Met een zekere regelmaat ontstaan er vacatures. Wilt u ons attenderen op uw mogelijkheden, dan kunt u een open sollicitatie richten aan mevrouw drs. H.J.M. Hornesch, bestuurssecretaris. Het mailadres is h.hornesch@trevianum.nl.